Välkommen till
Öresunds Bowlingsällskap
Nyheter från Svenska Bowlingförbundet
Bowlare har tredje bästa försäkringen
När företaget Insurello gick igenom, och rankade, de försäkringar svenska idrottsförbund har kom Svenska Bowlingförbundet på tredje plats. - Det är viktigt att ha koll på vad som faktiskt gäller, säger Marcus Janback.
Läs mer
Nya roller på kansliet
Robert Andersson går till heltid på förbundet och Johan Ekström kommer börja jobba med rekrytering. - Detta gör vi för att vi ska kunna stötta våra föreningar och distrikt på ett bättre sätt, säger GS Peter Hodor.
Läs mer
Månadens mästare: Mattias Olsson
Efter tio år i, eller precis utanför, Team Sweden fick Mattias Olsson åka med till EM i München förra sommaren, och bli Europamästare. - Jag går nästan igång på att misslyckas, säger han.
Läs mer
Folkhälsomyndigheten tillåter Idrottstävlingar och matcher
Från och med den 14 juni tillåter Folkhälsomyndigheten idrottstävlingar, matcher och cuper för alla åldrar, dock kvarstå vissa begränsningarna. - Att träna och röra på sig är av största vikt, säger Johan Carlsson på FHM.
Läs mer
Vinn din egen landslagströja – designa en logga åt Team Sweden
Det svenska bowlinglandslaget behöver en logotype och utlyser därför en tävling. Designa Team Swedens logga och du kan vinna en landslagströja med ditt eget namn på, som dessutom kommer signeras av spelarna i Team Sweden.
Läs mer