Välkommen till
Öresunds Bowlingsällskap
Nyheter från Svenska Bowlingförbundet
Jason Belmonte historisk, igen
Australiensaren Jason Belmonte befäste sin ställning som världens bästa bowlare genom tiderna igår när han vann den enda major han inte tidigare hade: US Open. - Jag ville bara släppa ut all luft ur mina lungor och skrika, säger han till pba.com.
Läs mer
Cajsa Wegner trea i Holland
Ett flertal svenskar hade tagit sig ned till Tilburg i Holland för den fjärde deltävlingen i årets Europa Tour. Framförallt de svenska damerna gjorde bra ifrån sig och bäst blev Cajsa Wegner som trea. Vinnare blev Danmarks Mathias Ankerdal.
Läs mer
Uppslaget 2020
Det är nu bestämt vart Uppslaget kommer gå den 7-9 augusti 2020.
Läs mer
Bowlinggymnasiet i Qatar
Prispallen i Masters under förra helgens minimästerskap i QatarDe tio senaste åren har bowlinggymnasiet i Nässjö åkt ner till Qatar för att spela ett minimästerskap. Förra veckan var det dags för årets resa. - Det är skarpt läge att uppleva en annan kultur, säger Peter Engström.
Läs mer
U21-VM flyttat
Världsmästerskapen för ungdomar, som skulle ha gått i Las Vegas, USA under november månad är nu flyttat till Lima, Peru och spelas redan i september. - I och med flytten kommer vi behöva tidigarelägga uttagningen också, säger förbundskaptenen.
Läs mer