Välkommen till
Öresunds Bowlingsällskap
Nyheter från Svenska Bowlingförbundet
Cajsa Wegner tvåa i finalen av EBT Masters 2020
I Dream-Bowl i München spelades finalen av EBT Masters 2020 med totalt fem svenskar i startfältet. Allra bäst av de svenska spelarna placerade sig Cajsa Wegner med en fin andra plats.
Läs mer
Ny trupputtagning till Team Sweden Dam och Herr
Idag har förbundskapten Robert Andersson presenterat vilka spelare som är uttagna till den nya truppen i Team Sweden Dam och Herr. På herrsidan har fler spelare än tidigare tagits ut i ett första skede inför en kommande uttagning i början av 2023.
Läs mer
Jesper Svensson tar hem Elit-SM på herrsidan
Jesper Svensson tar guld i Elit-SM på herrsidan. I finalen besegrade han Peter Hellström från Team Clan med 203-182. – Det är stort att bli svensk mästare och det känns skönt att kunna vinna, säger Jesper Svensson.
Läs mer
Katrin Jansson vinner guld i Elit-SM
Katrin Jansson vinner Elit-SM under SM-veckan i Linköping. I finalen besegrade hon Jenny Wegner och tar sitt tredje SM-guld i år. – Det känns väldigt bra och det här hade jag inte räknat med, säger Katrin Jansson.
Läs mer
Summering finaldagen av U21-VM - två guld för Carl Eklund
Carl Eklund vann VM-guld i både singel och dubbel samt silver i mixed. Totalt vann Sverige sex medaljer i U21-VM i Helsingborg. – Det känns helt otroligt, säger Carl Eklund.
Läs mer