Välkommen till
Öresunds Bowlingsällskap
Nyheter från Svenska Bowlingförbundet
U23-NM: Full pott för Wiliam Svensson
Sverige dominerade NM för U23 i Reykjavik och tog nio av de tio guldmedaljerna. William Svensson tog sin femte guldmedalj när han vann masters i hård kamp med lagkamraten Robin Skans.
Läs mer
U23-NM: Fyra nya svenska guld
Det svenska laget vid U23-NM fortsätter att imponera och har så här långt tagit alla guldmedaljerna. William Svensson och Robin Skans, samt Emma Halttunen och Nora Jphansson vann 2-manna. Gulden i All Event togs av William Svensson och Emma Halttunen
Läs mer
U23-NM: ”Ska vi ta alla gulden?”
Igår blev det dubbla guld på singeln av nordiska mästerskapen på Island. Idag tog de svenska lagen dubbla guld efter fantastiska avslutningar. - De strikeade som bara den på slutet, säger Diana Alfredsson.
Läs mer
Ungdomsbowlingen får över 890 000 kronor
I samband med årets utbetalning av Gräsroten tilldelas ungdomsbowlingen 893 104 kronor. Totalt har 12 293 supportrar fördelat pengarna på 387 föreningar. - Vi vill fortsätta att satsa på att engagera fler ungdomar i bowlingen, säger Niklas Jakobsson
Läs mer
Dubbla guld direkt på U23-NM
När U23-NM idag startade på Island blev det dubbla guld direkt för Sverige genom William Svensson och debutanten Emma Halttunen från Spader Dam. - Man har drömt om detta hela livet, säger hon.
Läs mer